Rendelés

Szuper érzékeny vagyok? - könyv Elaine N. Aron bestsellerei megmutatják, hogy a szuperérzékenyek az emberiség egy értékes csoportjához tartoznak. Megérthetjük érzékenységük forrását és jellemzőit. Megismerhetjük sajátosságaik előnyeit és ezek hatását mindennapjaikra, munkájukra és kapcsolataikra. Mindezekre támaszkodva a szuperérzékenyek megtanulhatják kezelni a stresszes és harsány világ okozta kimerültséget, önbizalomra tehetnek szert, és könnyebben tudnak kialakítani egy harmonikusabb életformát. A Szuperérzékeny gyerekek című könyv részletesen, példákkal és gyakorlati tanácsokkal illusztrálva írja le, mire van szüksége a szuperérzékeny gyermekeknek ahhoz, hogy kiegyensúlyozott, boldog felnőttekké váljanak.


Minden megrendeléshez ajándék 2 belépőjegyet adunk
Szuperérzékeny Találkozóra 1400 Ft értékben.

Több könyv rendelése esetén az alábbi kedvezmények érvényesek:

db Kedvezmény
1 1-2 rendelése esetén 0%
2 3-5 rendelése esetén 10%
3 6 felett 15%

Tekintse meg a következő opciókat: szállítás, utánvét, visszaküldés feltételei és költségei.

Szállítási adatok
NÉV
EMAIL CÍM
EMAIL CÍM MEGERŐSÍTÉSE
TELEFONSZÁM
UTCA
HÁZSZÁM
VÁROS
IRÁNYÍTÓSZÁM

Számlázási adatok
MEGEGYEZIK A SZÁLLÍTÁSI ADATOKKAL
NÉV
UTCA
HÁZSZÁM
VÁROS
IRÁNYÍTÓSZÁM
ADÓSZÁM (Csak cég esetén)

ORSZÁG/SZÁLLÍTÁS

Szuperérzékeny vagyok? – Rendelt mennyiség:

Szuperérzékeny gyerekek – Rendelt mennyiség:

Szuperérzékenyen párban – Rendelt mennyiség:

RENDELT KÖNYVEK SZÁMA:

KÖNYVEK ÖSSZÉRTÉKE:

KEDVEZMÉNYES ÁR:

UTÁNVÉT ÉS SZÁLLÍTÁS KÖLTSÉGE:

ÖSSZESEN:

*Külföldre szállítás esetén felvesszük Önnel e-mailben a kapcsolatot!

Szállítás

A megrendelt könyvek 3-5 munkanap alatt érkeznek meg Magyarországon belül (utánvétel esetén a rendeléstől, utalásnál az utalás beérkezésétől számítva). Szállítási költségek magyar címekre történő kiszállítás esetén: 1 darabra 980 Ft ÁFÁval, 2-4 darabra 1200 Ft ÁFÁval, 5-9 darabra 1800 Ft ÁFÁval, 10 darab felett 2500 Ft ÁFÁval.
 Külföldre is készséggel feladunk csomagot. Ezek logisztikai és fizetési részleteit e-mailben egyeztetjük tisztelt megrendelőnkkel.

Utánvétel költsége

Az utánvétel a megrendelt könyv átvételekor fizetendő a könyvet kiszállító személynek. Az utánvétel költsége egységesen 820 Ft ÁFÁval rendelésenként. Külföldi rendelés esetén nincs utánvétel csak előzetes banki utalás.

VISSZAKÜLDÉS FELTÉTELEI

Amennyiben nem azt kapta amire számított, a megvásárolt könyveket kifogástalan állapot esetén teljes áron visszavesszük. A visszaküldött könyvhöz csatolja bankszámla számát és elérhetőségét. Csak banki utalással van módunk a vételi ár visszatérítésére. A visszaszállítás költségei a visszaküldőt terhelik.

Vissza a megrendelő űrlaphoz